Szertartásvezetés

Csomagajánlataim

Alap csomag kép
Közép csomag kép
Exkluzív csomag kép

Esküvői Szertartásvezetés

Az Igazi Társat megtalálni – akivel leélhetjük az életünket, akire nyugodtan rábízhatjuk magunkat és a jövőnket-, az egyik legszemélyesebb pillanat az életünkben. 

Ez a nap lesz az, amire jó lesz majd visszaemlékeznetek, amire támaszkodhattok a nehéz időkben, mert IGENT mondott neked. Igent mondott arra, hogy a teljes életét Veled szeretné leélni, hogy innentől fogva Te leszel számára a legfontosabb, hogy család lesztek…

Mivel nektek ez a nap különleges, ezért tartom olyan fontosnak, hogy minden a Ti igényeitek- és elképzeléseitek szerint történjen. Ebben szeretnék a ti segítőtök lenni, akihez bármilyen igénnyel nyugodtan fordulhattok, hogy ez a nap a lehető legcsodálatosabb és legtökéletesebb legyen.

Szertartásvezetés kép
Menyasszony kép

Szertartásvezetőként megtehetem, hogy egy napra csak egy pár esketését vállalom. Így biztosíthatlak benneteket arról, hogy a Nagy Napon csak Veletek foglalkozom. Ezért ha pl. egy kis zápor jönne közbe, amit jó lenne kivárni, nyugodtan megtehetem, hiszen ezt a napot csak nektek szentelem.

Azt tudnotok kell, hogy a szertartásvezető nem hivatalos személy. Az az anyakönyvvezető. Hozzá kell elmennetek a hivatalba még az esküvő előtt.

Természetesen rajtam is lesz szalag és a polgári szertartás fontos momentumai is megjelennek. A plusz az, hogy én megvalósíthatom a szertartás alatt a kívánságaitokat, amivel egyedivé tudjátok tenni azt. Fogadalmat tehettek egymásnak, lehet szülőköszöntés, pezsgőzés, elhelyezhettek időkapszulát, végezhetünk lakat-, homok-, kötél-, gyertya-, vagy óra ceremóniát…. De bármilyen általatok választott ceremónia nálam lehetséges.
A helyszín sem gond, mert oda megyek, ahová ti kigondoljátok.

Mi a szertartás előtt majd többször is konzultálunk. Ezért Rátok szabva írom meg a szövegem, ami ettől teljesen a Tiétek lesz, Rólatok szól és így válik annyira egyedivé. Célom az, hogy szívhez szóljon és felejthetetlen legyen.

Keressetek bizalommal!

Gyűrűpárna kép
Homok kép

Több csomag közül is tudtok választani. Minden csomagban a konzultáció és az egyediség van jelen.

A plusz kiegészítők beszerzésével, és azok személyre szabásával azonban még egyedibbé lehet varázsolni ezt a csodás eseményt. Így szabva kimondottan Rátok a szertartást.

Ha igazán különleges esküvői szertartást szeretnél, ami csak Rólatok és Nektek szól, ahol nem kell alkalmazkodni sem az időponthoz, sem a helyszínhez…

Így tehetitek igazán egyedivé a ceremóniát!

Várom a közös munkát!

Keress bizalommal

Adatkezelési tájékoztató

Elérhetőségeim

Csonti Katalin

csonti.katalin@gmail.com

+3670/6035-955